Kunstudsmykning til speciallægeklinik hos Medicon A/S

Medicon1
Medicon2
Medicon3
odense

Ved valg af kunstudsmykning til speciallægeklinik (venteværelse samt klinikundersøgelse lokale) har vi lagt vægt på kunstværker med rene, beroligende, udforskende billedkompositioner. De valgte billeder passer ind i den kliniske verden vi befinder os i ved at formidle et beroligende indtryk/stemning til vore patienter foruden at patienter med regelmæssige kontroller i klinikken hver gang får nye oplevelser Patienterne fortæller: ”jeg møder i god tid for at kunne nyde billederne i klinikken, billederne giver mig ro, giver anledning til eftertanke, giver mig ny energi, gør mig i godt humør, illustrerer min vekslende sygdomsaktivitet, taler til min smerte, taler til min indre vildskab.. mm. ”

Vi valgte ved renovering af klinikken at de to valgte kunstværker skulle være ”basis” i den i øvrigt kliniske, minimalistiske indretning hvor hovedfarven var valgt hvid. Det lykkedes til fulde – inventar og øvrig udsmykning afstemmes efter billederne og fungerer som detaljer i forhold til vægudsmykning.

Ved valg af kunstværker til Projektfirmaet Medicon A/S (medicinafprøvning) fandt vi efter lang tids søgen frem til nogle fantastiske billeder af passende størrelser med fantastiske billedkompositioner. Man ”går” på oplevelse i malerierne. Vi glæder os dagligt over billederne hvor vekslende lysindfald giver nye indgangsvinkler/oplevelser. Nye farvemæssige kompositioner og billedskifter opleves. Også disse billeder udtrykker sig perfekt i minimalistiske omgivelser. Øvrig udsmykning er ganske unødvendig.

Med venlig hilsen/best regards
Adm. direktør/CEO
Claus GuldfeldtDer er lukket for kommentarer.