Galleri Kindt-Larsen rådgiver om indretning og udsmykning

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID or problem with query.


Galleri Kindt-Larsen rådgiver om indretning og udsmykning til private og virksomheder. Selve skabelsesprocessen og den stadige dialog med kunden omkring den helt rigtige løsning er for os både sjovt og interessant og gør I reglen at resultatet bliver optimalt….Vi mener, at det gode samspil mellem kunst og design kan åbne for medarbejdernes innovative og kreative ressourcer og give kant til de mere rationelle arbejdsgange. Udsmykningen understøtter rammerne om virksomhedens kerneaktiviteter:

  • Receptionen eller venteværelset er med til at danne kundens første indtryk. Derfor betyder det meget, hvordan I byder velkommen.
  • I mødelokalet kan malerierne skabe en stemning – som f.eks. kan inspirere til nye kreative idéer eller være neutral baggrund for vigtige beslutninger.
  • I kantinen er der behov for ro og balance om medarbejdernes pause.

 

Således arbejder vi med rummets helhed udfra en både funktionel og innovativ tilgang til indretningen. Kunst og design skal bidrage til et godt arbejdsmiljø. Derfor tager vores rådgivning ofte udgangspunkt i interviews om virksomhedens værdier og ønsker om forandring. Vi følger gerne udsmykningsopgaven under hele processen fra de rå rammer til den færdige indretning.

Køb malerier af Svend Kindt-Larsen »Der er lukket for kommentarer.