Bronzeskulptur af Brdr. Stiig og Steen Kalsing

bronze

Bronzeskulptur til salg hos Galleri Kindt-Larsen

Brødrene Steen og Stig Kalsing har gennem det meste af Deres liv støbt bronze I den ene eller anden form, hvilket har resulteret I mangeartede og meget forskellige opgaver gennem årene, herunder bronzeskulpturer. En bronzeskulptur koster fra ca. 800 kr. og opefter.

Se priser og køb bronzeskulptur her »

Den lille havfrue statuetter – smukke bogstaver til gravsteder og mange opgaver udført for andre kunstnere og med stor ekspertise. I de senere år har brødrene kunnet hellige sig tilblivelsen af deres egne bronzeskulpturer samt specialopgaver for andre kunstnere. Vi har håndplukket et udvalg af deres efterhånden fine og mangeartede kollektion af bronzefigurer som nu dagligt pryder vores udstilling og skaber positiv energi i Galleri Kindt-Larsen.

Bronzeskulpturerne udføres i sandstøbt bronze. En sandform bliver kun anvendt én gang. Hver enkel figur bliver skåret fri af indløb, slebet indfarvet, poleret og vokset. Der vil derfor aldrig være to figurer, der er helt ens.

Sandstøbning foregår ved, at man laver et aftryk af modellen halvt ned i en metalramme med sand. Herefter bliver en anden metalramme lagt over og giver et aftryk af den anden halvdel. De to rammer skilles og modellen tages ud. Når man samler rammerne igen, vil der være et hulrum i midten, hvor modellen lå.

Inden rammerne samles, bliver der skåret en rille i sandet fra aftrykket til et hul i kanten af rammen. Denne rille kaldes et indløb. Når rammerne med sand er samlet, kan den 1300 grader varme bronze hældes gennem hullet i rammen, ud i indløbet og ind i hulrummet og danne den afstøbte figur. Læs mere om bronzeskulpturene her

Se priser og køb bronzeskulptur her »Der er lukket for kommentarer.