Intro video (1 minut) om kunstmaler Svend Kindt-Larsen

Kunstmaler Svend Kindt-Larsens vej til maleriet

Kunstmaler Svend Kindt-Larsen har arbejdet som billedkunstner gennem 25 år og han har opbygget en lang erfaring med udstillinger og udsmykningsopgaver for virksomheder og private samlere, og også som ejer af Galleri Kindt-Larsen.

Svend arbejder ofte flere år på et maleri, hvis det ikke lige vil, som han vil. Går til og fra, tilfører lærredet nye teknikker. Vender lærredet om og ser ikke på det i flere måneder for derefter at vende tilbage og genoptage arbejdet.- Så er der måske sket noget i mit liv i mellemtiden, så jeg ser anderledes på det. Jeg har en stærk trang til at bruge varme farver, farver der gør folk opstemte og glade, som giver liv, siger Svend Kindt-Larsen, der sjældent maler tunge billeder.

Stemninger, farveharmonier og historier

Min kunst er stemninger, farveharmonier og historier, som stammer fra summen af alt, hvad jeg har set og oplevet – bade ude I verden og på hjemmefronten. Fostre, liv, død – det mest fabelagtige I tilværelsen, hvor vi alle er lige uanset om men er rig eller fattig, dum eller smart.
Passion, kærlighed og døtrenes fødsel går igen I mange af Svend Kindt-Larsens malerier.

Vi lagrer alt hvad vi har oplevet I tilværelsen så jo bredere vores horisont er, jo mere er der at tage af.

Som søn I en købmandsfamilie I Charlottenlund var en fremtid som kunstner ikke det mest oplagte bud på en karriere for Svend Kindt-Larsen. Vejen dertil blev da også lang. Efter gymnasiet læste han Cand. Polit. på universitetet tog en HD på aftenskole og fik job som vekselerer. Det boglige har aldrig været mig, men en uddannelse skulle man have, selvom jeg nok hele tiden følte, at der var noget andet der trak I mig, fortæller den 50 årige kunstner.

Se malerier til salg hos Galleri Kindt-Larsen

Order In Chaos 125x85 cm Olie
When She Was A Baby 125x85 cm Olie
When You're Telepathic 125x85 cm Olie

Kommunikation i stadig bevægelse

Maleriet er jo en kommunikation i stadig bevægelse. Når lyset ændrer sig, ændres din opfattelse af billedet. Du ser det i en ny vinkel og får ny inspiration.

God kunst forbinder os med vores skjulte ressourcer, siger Svend Kindt-Larsen om det at lave kunst til virksomheder. Han har virksomhedens arbejdsmiljø og værdier i baghovedet, når han maler til en udsmykning. Og han starter gerne opgaven med et besøg på virksomheden og interviews med de ledende medarbejdere.

Svend Kindt-Larsen finder bl.a. sin inspiration I den farveflora, som livet og verden byder på.
Et år I farverige Mexico har lagret sig I ham, og maleriet “Indonesia” udsprang af minder fra opholdet der, manifesteret I det frodige grønne med enkelte markante farveeksplosioner.

Køb malerier af Svend Kindt-Larsen »Der er lukket for kommentarer.